مدارک تحصیلی انگلستان دانشجویی برای اجازه اقامت بیومتریک :




شهروندان کشورهای غیر اتحادیه اروپا  EFTA که می خواهند در انگلستان برای مدت بیش از ۶ ماه اقامت داشته باشند باید درخواست مجوز اقامت بیومتریک UK (BRP) را درخواست کنند . BRP  برای مدت اقامت خود در انگلستان، حداکثر ۱۰ سال  معتبر است.

شما می توانید برای یک مجوز اقامت بیومتریک انگلیس از داخل انگلستان در مرکز خدمات پست یا مرکز ویزا و یا خارج از انگلیس در یک مرکز درخواست ویزای انگلستان درخواست بدهید.

ساکنان می توانند برای اقامت دائم یا برای اقامت کامل بریتانیا پس از ۵ سال زندگی در انگلستان درخواست دهند.