شرایط تحصیل در کالج / دانشگاه ها برای افراد (۱۸ – ۲۴) سال




شما براي اخذ ويزا از سفارت انگلستان نياز هست كه مدرك “آیلتس آکادمیک” كسب كنيدکه این آیلتس آیلتس UKVI است که باید در تهران بايد كسب شود و متاسفانه مدرك زبان ديگري براي دولت انگلستان قابل قبول نخواهد بود

داوطلب باید برای تحصیل در انگلستان در رشته پزشکی حداقل ۷۰٪ از نمره و معدل را در آخرین مقطع تحصیلی خود کسب کرده باشد