شرایط تحصیل در کالج / دانشگاه ها برای افراد (۱۸ – ۲۴) سال


9 ماه پیش


شما براي اخذ ويزا از سفارت انگلستان نياز هست كه مدرك “آیلتس آکادمیک” كسب كنيدکه این آیلتس آیلتس UKVI است که باید در تهران بايد كسب شود و متاسفانه مدرك زبان ديگري براي دولت انگلستان قابل قبول نخواهد بود

داوطلب باید برای تحصیل در انگلستان در رشته پزشکی حداقل ۷۰٪ از نمره و معدل را در آخرین مقطع تحصیلی خود کسب کرده باشد







دیدگاه خود را ثبت کنید

کارشناسان ما در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهند بود

ایمیل شما در سایت نمایش داده نمی شود