ویزای کار دو ساله پس از فارغ التحصیلی در انگلستان




 

دولت انگلستان برنامه هایی را برای اعاده ویزای کار دو ساله پس از مطالعه برای دانشجویان بین المللی اعلام کرده است.

برنامه های جدید از سال آینده معرفی می شود و به این معنی است که به همه فارغ التحصیلان بین المللی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه های انگلستان ، ویزای کار دو ساله ارائه می شود. طبق برنامه های فعلی ، فارغ التحصیلان مجاز هستند فقط چهار ماه به دنبال کار باشند.

گاوین ویلیامسون ، وزیر امور خارجه آموزش و پرورش ، گفت: " دانشجویان بین المللی  سهم مهمی در کشور و دانشگاه های ما در جنبه های فرهنگی و هم اقتصادی است. حضور آنها به نفع دولت انگلستان است ، به همین دلیل ما مدت زمانی را افزایش داده ایم که این دانشجویان می توانند بمانند. در انگلستان پس از تحصیل "

اگر قصد تحصیل در کالج ها و دانشگاه های انگلستان دارید با تیم حرفه ای موسسه علم گستر کاوه تماس بگیرید.
26200783الی 4







دیدگاه خود را ثبت کنید

کارشناسان ما در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهند بود

ایمیل شما در سایت نمایش داده نمی شود