ادامه مبحث شرایط کار ضمن تحصیل در انگلستان


6 ماه پیش


 همانطور که قبلا ذکر شده بود دانشجویان در زمان تحصیلات خود اجازه دارندهم  به صورت تمام وقت و هم نیمه وقت مشغول به کار شوند. دانشجو می تواند با کرفرمایان متعدد قرارداد کاری داشته باشد و هیچ منعی در این باب وجود ندارد اما ساعات کاری دانشجو در طول هفته جمعأ نباید بیش از ۲۰ ساعت باشد. فارغ التحصیلان دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی انگلستان می توانند در صورت استخدام و تأیید کارفرما - کاری انگلستان را اخذ نمایید اما طبق قانون کشور انگلستان دانشجویان غیر اروپایی می بایست برای تغییر ویزای تحصیلی به ویزای کار در انگلستان  به کشور خود بازگشت داشته باشند و با نامه کارفرمای انگلیسی از سفارت مبدأ درخواست ویزای کار نمایند. همچنین دانش آموزان مشغول به تحصیل در کالج های انگلستان جهت تغییر ویزای Child Tier4 به General Tier4 می بایست به سفارت انگلستان در کشور مبدأ بازگشت داشته باشند و در صورت پذیرش از دانشگاههای انگلستان ویزای General Tier4 درخواست نمایند.







دیدگاه خود را ثبت کنید

کارشناسان ما در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهند بود

ایمیل شما در سایت نمایش داده نمی شود